Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z klubové schůze 2014

26. 4. 2015

Klubová schůze 2014

Jako již tradičně se výroční klubová schůze konala v Jeseníkách v areálu Miroslav www.rsmiroslav.cz/  dne 25. 7. 2014 při již 11. ročníku dogtrekkingu Stopou strejdy Šeráka. Slabá účast byla poznamenána tím, že někteří členové byli zrovna na trati závodu stejně jako minulý rok...jmenovitě  Katka Trněná, Viktor Vlček a Petr Kolář. Někteří členové byli omluveni a Ti co se neomluvili, již pravděpodobně nemají o činnost klubu zájem.

1. Zahájení - se ujal prezident Gejza. Poté byl určen zapisovatel - Dan - protože spousta klubových schůzí se nedochovala v písemné formě.

2. V roce 2013 nás náhle opustil náš klubový člen Jožo Kamenár a tak jsme uctili jeho památku dle jeho nátury a představ a to smutečním přípitkem. Čest jeho památce. 

3. Zhodnocení sezóny 2013/14 - hodnocení sezóny bylo velmi jednoduché, jelikož klub pořádá jedinou akci a to trek v Jeseníkách, hlavně za velkého vypětí sil prezidenta Gejzy a jeho pravé ruky Bódi. Krize s pořádáním treků byla zažehnána a po předchozím úspěšném 10. ročníku bylo rozhodnuto o pokusu uspořádat ročníky další. V této sezoně bylo velmi málo sněhu a tak výsledky našich závodníků na běžkách a na saních nebylo možno objektivně zhodnotit, nicméně byla zaznamenána pravidelná účast našich členů na závodech vypsaných v kalendáři SSPS. Při dogtrekkingových závodech nás velmi úspěšně reprezentuje naše členka Kateřina Trněná, která se pravidelně umísťuje na medailových pozicích. Finanční a papírové náležitosti byly zpracovány a následně zaslány na svaz dle směrnic SSPS a nic nebrání tomu, aby klub mohl fungovat i v průběhu následující sezony.

 4. Volba představenstva klubu pro sezónu 2014/15 - představenstvo klubu zůstalo beze změny. A to takto:
Prezident - Gejza Sóky. Pokladník - Bohdan Roubal. Sekretář - Dan Navrátil.

5. Plán klubových akcí pro sezonu 2014/15 - po zažehnání problémů okolo sponzorů při pořádání DT Stopou Strejdy Šeráka bylo rozhoduto, že další ročník bude i v následující sezoně. Tento závod by měl být již 12. rokem a je velmi vyhledávaný a oblíbený v kalendáři dogtrekových závodů. Dále zde byl podán návrh na pořádání podzimních běžeckých a kolečkových závodů na středních tratích. Navrhovaný termín 8. - 9. 11. 2014 pod názvem Držkovský cross. Zde byla přislíbena maximální pomoc členů klubu. Nad tímto závodem viselo mnoho otazníků, vzhledem k tomu, že klub již dlouho takovéto závody nepořádal. Dále zde padl návrh uspořádání zimního dogtrekingu. Tento závod by mohl být velmi zajímavý, vzhledem k tomu, že se u nás podobný typ závodu zatím nekoná.

6. Volba nových členů - v loňské sezoně byl evidován požadavek o přijetí nového člena a to Davida Hrabala. David se aktivně zúčastnoval dogtreků a pomalu začal rozšiřovat smečku s výhledem účastí na mushingových závodech. Byl jednohlasně přijat za člena klubu.


Dalšími body klubové schůze byly diskuze a volná zábava a vzhledem k tomu, že do cíle začali dobíhat první závodníci, tak se tato část tak nějak prolnula do průběhu závodu, ale doufám, že si ji všichni zúčastnění užili.

Děkujeme za pohoštění a obsluhu během výroční schůze a doufám, že se sejdeme příště ještě v hojnějším počtu.

Během schůze zaznamenal a posléze sepsal sekretář Dan Navrátil.