Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z klubové schůze 2017

24. 9. 2017

Výroční klubová schůze Musher klubu Obří skály z.s. proběhla dne 15.8.2017 v skiareálu Miroslav Lipová - lázně. Výroční schůze se nezúčastnili tito členové:

Michaela Nevrklová - řádně omluvena

Brázda Petr - řádně omluven

Jiří Velart - naposlední chvíli se omluvil

Roman Polášek - omluven - na trati DT

Dagmar Kučerová - omluvena - žádá o ukončení členství v klubu.

 

Předsedající: Gejza Sóky - zvolen jednohlasně

Zapisovatel: Dan Navrátil - zvolen jednohlasně

Bod č.1: Zahájení - Předseda klubu uvítal všechny přítomné a zároveń představil nové půllitrové sklenice s logem klubu a jménem člena. Tyto byly zakoupeny z klubových peněz - s nákupem souhlasila optická většina.

Bod č.2: Uctění památky Klubové roztleskávačky - Joži. Předseda přesunul bod č.2 na závěr schůze.

Bod č.3: Zhodnocení sezóny 2016/17 - V této sezoně Musher klub Obří skály z.s. pořádal celkem tři akce. Jako první byl na řadě jeden z nejstarších závodů v Dogtrekkingu Stopou strejdy Śeráka, který jako tradičně nezklamal a splnil očekávání všech jak na trati, tak v základním táboře RS Miroslav. Jako druhý proběhl Dogtrekking Krkonošská tlapka 2016 - dle vyjádření hlavní pořadatelky Báry Vlčkové nebyla jako ostatní DT, nicméně proběhla ke spokojenosti všech zúčastněných. Třetí akcí byl mushingový závod na kárách Držkovský cross 2016. Tento mladý závod si získává stále více příznivců, ať už z řad musherů jedoucích s vícespřežím, tak z řad závodníků na kole, kolobce či běžců. Byl hodnocen jako zdařilý.

Bod č.4: Volba představenstva klubu pro sezonu 2017/18 - zde probíhá volba předsedy klubu a sekretáře. Na předsedu klubu byl navržen Gejza Sóky - zvolen jednohlasně. Za sekretáře klubu byl navržen Dan Navrátil - zvolen jednohlasně.

Bod č.5: Plán klubových akcí pro sezonu 2017/18 - jako již tradičně bude klub pořádat DT Krkonošská tlapka v termínu 12. - 15. října 2017, Držkovský cross v termínu 4. - 5. listopadu 2017, DT Stopou strejdy Śeráka v polovině července 2018. Byl podán návrh, aby mushingový závod Držkovský cross byl zařazen do termínového kalendáře. O tomto návrhu proběhlo hlasování - jeden hlas pro, proti optická většina - tedy závod zůstává otevřen i pro závodníky bez licence.

Bod č. 6: Platnost závodních licencí a jejich aktivace pro sezonu 2017/18 - podmínky stanovené svazem sportu psích spřežení jsou pro tuto sezonu shodné jako v minulých letech a proto bylo odsouhlaseno jednohlasně placení příspěvků takto - členství bez licence 200 Kč a členství s licencí 1000 Kč.

Bod č.7: Volba nových členů - byli evidováni tito zájemci - Jana Raczová, Radek Kotěšovec, Jana Ondrášková, Adam Balko. Adam Balko se telefonicky omluvil a o jeho přijetí nemohlo být hlasováno. Jako první se nám představila Jana Gwen Ondrášková, která se definovala jako mladá, krásná, a perspektivní. Má velké plány a hlavním důvodem zájmu o náš klub je, že jsme stejní jako Gwen - zvolena jednohlasně. Další přišel na řadu Radek Kotěšovec. Je majitelem šesti psů. Preferuje českého horského psa, se kterými v dřevních dobách mushingu jezdíval. V současné době se věnuje DT, sportovní kynologii - převážně mondioringu a pasení. Může být nápomocen jao webmaster. Do nynějška byl členem MC Křivoklát. Zvolen jednohlasně. Jana Raczová, která se dostavila na poslední chvíli, si nestoupla, aby se nám představila, a tak téměř nebyla vidět. Z velkého počtu jejich kvalit vyčnívají jenom ty nejlepší a to: že máme nejlepší klubové pivo, nejlepší dogtrekking a celkově jsme prostě nejlepší klub. Sama se aktivně zúčastňuje dogtreků, kde tvrdí, že sice nic neujde, ale o to déle vydrží v basekampu. Vlastní jednoho maliňáka a šeltii. Jezdí na kole a koloběžce, aktivně DT. Nápomocna může být také jako správce webu, popř. grafik. Zvolena jednohlasně.

Bod č.8: Diskuze - v tomto bodě přišel na řadu bod č.2 a prošlo kola Božkova na Jožu Kamenára, který to má bohužel už za sebou. Diskutovat nebylo o čem a tak jsme přešli k poslednímu bodu.

Bod č. 9: Volná zábava - někteří členové se vydali na dalekou cestu k domovu a zbytek klubu se snažil ztrestat jednu lahvinku Božkova, která zůstává stále nezdolána vzhledem k svojí velikosti a objemu. Zábava však v čilém ruchu pokračovala na terase RS Miroslav do brzkých raních hodin.

 

Zapsal: Dan Navrátil dne 15. 8. 2017 na RS Miroslav

 

Schůzi předsedal: Gejza Sóky, předseda MC Obří skály z. s.