Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z klubové schůze 2019

5. 1. 2020

Zápis z výroční klubové schůze 2019

Výroční klubová schůze Musher klubu Obří skály z. s. proběhla dne 13. 7. 2019 ve skiareálu Miroslav Lipová - lázně.

Předsedající: Gejza Sóky

Zapisovatel: Dan Navrátil

Bod č. 1: Zahájení. Předseda klubu uvítal všechny přítomné. Připomenutí 25. výročí činnosti klubu. Při této příležitosti všichni přítomní členové obdrželi výroční klubová trička.

Bod č. 2: Uctění památky Klubové roztleskávačky - Joži.

Bod č. 3: Zhodnocení sezóny 2018/19. V této sezoně Musher klub Obří skály z. s. neuspořádal plánovanou akci Držkovský cross z důvodu náhlého ukončení provozu base campu. Podařilo se uspořádat dvě dogtrekkingové akce. Jako první byl na řadě již 15. ročník dogtrekkingu Stopou strejdy Šeráka, který jako tradičně nezklamal a splnil očekávání všech jak na trati, tak v základním táboře RS Miroslav. Jako druhý proběhl Dogtrekking Tlapka na stezce, tentokrát poprvé v Jeseníkách. Dle vyjádření hlavní pořadatelky závodu Báry Vlčkové to bylo dobré a pravděpodobně se bude pokračovat na stejném místě i příště. Dále proběhlo hodnocení závodní sezóny z hlediska úspěchů závodníků. Největším úspěchem bylo 2. místo na MS IFSS ve Francii Petra Koláře a 3. místo na Šediváčkově longu Pavlíny Hrabalové.

Bod č. 4: Volba představenstva klubu pro sezonu 2018/19. Zde probíhá volba předsedy klubu a sekretáře. Na předsedu klubu byli navrženi Gejza Sóky, Petr Kolář, Pavlína Hrabalová a Bára Vlčková. Nejvyšším počtem hlasů byl zvolen Gejza Sóky. Za sekretáře klubu byli navrženi Dan Navrátil, Bára Vlčková, Pavlína Hrabalová. Nejvyšším počtem hlasů byl zvolen Dan Navrátil.

Bod č. 5: Plán klubových akcí pro sezonu 2019/20. Jako již tradičně bude klub pořádat DT Tlapka na stezce v termínu 17. - 20. října 2019, DT Stopou strejdy Šeráka v termínu 16. - 19. 7. 2020.

Bod č. 6: Platnost závodních licencí a jejich aktivace pro sezonu 2019/20.  V době konání schůze nebyly dosud svazem jasně stanoveny podmínky pro platby licencí, proto byl tento bod odsunut k pozdějšímu projednání.

Bod č. 7: Projednání klubových financí. Většina klubových financí byla utracena za výrobu výročních triček. Ze zbývajících financí budou uhrazeny licence aktivních závodníků.

Bod č. 8: Volba nových členů. V letošní sezóně nebyli evidováni žádni zájemci.

Bod č. 9: Diskuze. Volně navazuje bod 10.

Bod č. 10: Volná zábava.

 

Zapsal: Dan Navrátil dne 13. 7. 2019 na RS Miroslav

Schůzi předsedal: Gejza Sóky, předseda MC Obří skály z. s.