Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápis z klubové schůze 2020

20. 7. 2020

Zápis z výroční klubové schůze 2020

Výroční klubová schůze Musher klubu Obří skály z. s. proběhla dne 18. 7. 2020 ve skiareálu Miroslav Lipová - lázně.

Předsedající: Gejza Sóky

Zapisovatel: Dan Navrátil

Bod č. 1: Zahájení. Předseda klubu uvítal všechny přítomné členy. Poděkoval všem aktivním pomocníkům při pořádání klubových akcí. 

Schůze se nezúčastnili: Omluveni: Sutterovi, David Hrabal, Jana Raczová, Tereza Smyčková, Jiří Stareček, Jiří Velart, Roman Polášek, Navrátilovi junioři. Neomluveni: Petr Brázda.

Bod č. 2: Uctění památky klubové roztleskávačky Joži bylo provedeno kulatým razítkem.

Bod č. 3: Zhodnocení sezóny 2019/2020. 

Hrabalovi: Pavla prohlásila, že nic neví. Odjeli nějaký off-snow, v zimě odjeli do Skandinávie, kde David delší dobu trénoval. Zúčastnil se závodu PolarDistanc, který byl zároveň MS v longu. Tento závod byl zkrácen z důvodu sněhové kalamity. David dojel na 7. místě. Další závody byly zrušena z důvodu koronavirové situace.

Bára: Nemohla mluvit s plnou pusou palačinek. Dělá komerční mushing. Po zlikvidování palačinek se přiznala, že uspořádala dogtrek, zúčastnila se kárového závodu v Bělči, kde jí Daneček poskytoval nezištnou pomoc při startu a děsil jí štěňata. Prohlásila, že to Kolářovi natře - kdykoliv.

Viktor: Dělá komerční mushing. Šlape dogtreky.

Mamulovi: Pořídili si nového psa. Uspořádali klubovou svatbu bez členů klubu - poslali kolovat kulatá razítka.

Urbášek: Absolvoval Šediváčkův long na běžkách.

Alex a Gwen: Odstartovaly na dogtrek Stopou strejdy Šeráka.

Kolář: Stěžoval si, že to bylo krátké. Ujel na sněhu na běžkách pouze 1900 km. V sezóně bylo málo závodů, odjel Šediváčka, kde se stal potřetí vítězem v kategorii Skj a Mistrem ČR v longu. V Polsku se zúčastnil závodu W krainie wilka, kde udělal svou největší životní chybu a půjčil psa manželce, která jej porazila a stala se Mistrem Polska. Snažil se dělat komerční mushing a při té příležitosti vysypal rodinu do příkopy. Mohly za to Danečkovy saně a Danečkovi psi.

Nevrkla: Má to v klidu.

Gejza: Převážně se věnuje pořádání dogtreku Stopou strejdy Šeráka - který letos udělal krátký.

Daneček: se ožral a poblil - na treku i na Hradci. Jezdí pro Boudu komerční mushning. Z důvodu koronaviru ho měli za vola a jezdil dokola Pradědu.

Trnění: Úspěšně běhají triatlonové tratě pod klubovou vlajkou. Závodně plavou a pravidelně se umisťují na předních příčkách. V době koronaviru Uhlík trénoval děti v Canicrossu. Káťa zjistila, že už je starý a pomalý a chce dalšího malamuta. 

Tomáš: to všechno financuje.

Raczová + Kotěšovec: Tam se nic nedělá. Radek došel dogtrek Stopou strejdy Šeráka. Snaží se dělat obedience.

Bod 3a: Klubové sázky. Tento bod byl zařazen do programu dodatečně. Bára to Kolářovi natře na běžkách na Šediváčkovi nejpozději 2022, až bude mít mladé psy.

Bod č. 4: Volba představenstva. Dle klubových stanov volíme každoročně předsedu a sekretáře klubu.

Navrženi na předsedu: Petr Kolář - 3 hlasy, Jana Gwen Ondrášková - 1 hlas, Gejza Sóky - 16 hlasů. Předsedou byl zvolen Gejza Sóky.

Navrženi na sekretáře: Dan Navrátil - 17 hlasů, Pavla Hrabalová - 1 hlas, Bára Vlčková - 1 hlas. Sekretářem byl zvolen Dan Navrátil.

Navrženo zabít Vlčkovou - jednohlasně. V Rudolticích bude na památku této události založeno vlčí mauzoleum.

Bod č. 5: Plán klubových akcí pro nadcházející sezónu 2020/2021.

Bára - dogtreking Tlapka na stezce v termínu 15 .- 18. 10. 2020. Novým zázemím bude střelnice ve Štědrákově Lhotě. Definitivně poslední Tlapka. Uzávěrka přihlášek pomocníků je 12. 9. 2020.

Gejza - nechává si oddechový čas na nadcházející dogtrek Stopou strejdy Šeráka, až vychladne. Rozhodnutí provede do konce září.

Bod č. 6: Licence a členské příspěvky. Závodní licence v sezóně 2020/2021 budou automaticky aktivovány po zaplacení členského příspěvku do svazu. Svaz stanovil výše příspěvků takto: každý dospělý člen 300,- Kč, junioři 150,- Kč. Tyto příspěvky budou uhrazeny na účet do konce srpna a to pouze za dospělé (za juniory a důchodce platí klub).

Bod č. 7: Volba nových členů. Navržena Zuzana Kolářová. Lobista Gejza - již delší dobu je aktivním pomocníkem na klubových akcích a tímto je velkým přínosem pro klub. Lobista Kolář - jeho velkým snem je odjet s manželkou Šediváčkův long a proto pořebuje licenci a aktivní členství v klubu. Umí nejlepší palačinky v klubu. Vyjádření navrhované - již delší dobu je manželkou Petra Koláře, sesazeného Mistra, kterého porazila na Mistrovství Polska ve Skj. V žádném případě nebude zakládat klubovou školku. Přijata jednohlasně.

Bod č. 8: Diskuze. Zde se řešily dotace závodníků pro závody typu ME, MS. O vývoji této situace nás bude informovat Pavla Hrabalová. Byl projednáván návrh dotace Dešťovka. Gejzovi doporučeno nežádat pro příští rok na dogtrek Stopou strejdy Šeráka.

Bod č. 9: Volná zábava. Dokola začala putovat kulatá razítka do pozdních večerních hodin.

 

Zapsal: Dan Navrátil dne 18. 7. 2020 na RS Miroslav

Schůzi předsedal: Gejza Sóky, předseda MC Obří skály z. s.